Biomechanica van uw swing

biomechanicaBiomechanica van uw swing
Sla de bal 10 tot 20 meter verder!

Beheers uw swing! Iedereen heeft een persoonlijke   golfswing die we uit 5 biomechanische testen gaan vinden. Uit deze testen komt een blauwdruk van uw golfswing. Deze swing zorgt voor minder twijfel en past beter bij uw lichaam. We meten de krachten vanuit de grond. U krijgt oefeningen golfles om uw afzetkrachten te verhogen. Moet u meer: gliden, spinnen of launghen? Leer hoe u in deze 3 trainingen stap voor stap uw swing speed verhoogt en meer vertouwen in uw swing krijgt.

De force plates meten de druk, kracht en de tijd die u   voor en op impact in de bal vuurt. Gecombineerd met de biomechanica van uw golfswing zal de bal verder vliegen.

De volgende punten worden verbeterd:
               - clubhead speed
               - smashfactor
               - swingbaan
               - compressie op de bal
               - natuurlijke swing & balvlucht
               - minder spanning op de lichaam en onderrug

LBA (Lowerbodey action) werd door pro’s in het verleden geïnterpreteerd en uitgelegd als gewichtsoverdracht. Er is echter meer aan de hand… De druk op elke voet afzonderlijk meten gedurende de hele swing, geeft informatie die van onschatbare waarde is met betrekking tot efficiëntie, reproductie en balans.

bioswingDaar komt bij dat het geweldig voelt om datgene te doen wat je lichaam wil dat je doet. Dankzij de bioswing kunnen we nu meten welke van de 3 basis LBA’s voor uw lichaamsbouw het meeste geschikt is en daarom ook het beste rendement zal geven.

Programma voor HCP 18 of lager:
3 trainingen van 1 uur, rangeballen inclusief.
Resultaten en aanwijzingen van de trainingen krijgt u via e mail.
Kosten:   1 pers. 180,-   2 pers. 90,- p.p.   3 pers. 70,- p.p.
Inschrijvingen via:
E mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06- 53299892
vonburggolf.igolfinstructor.com

Puttraining met Capto computer sensor analyse

capto

Puttraining met Capto computer sensor analyse

 

 

 

 

Verbeter deze winter je putten en breng in 2019 je putten naar  een hoger niveau!

In de putstudio drivingrange Capelle wordt de capto sensor wordt aan je putter vast gezet, deze sensor meet de belangrijkste 20 onderdelen van je putting stroke. De data wordt heel precies gemeten en duidelijk afgebeeld. Daarna kan je gelijk met de verbeteringenen biomechanica van je putter techniek aan het werk.

Von Burg Golf putting programma zijn 3 lessen van 50 minuten.

Les 1 – Intake, een capto 0 meting, oplijnen, video analyse. U krijgt uitleg hoe je je putting techniek moet te verbeteren. Als laatste een  nieuwe meeting en aanwijzingen en een oefenprogramma op de mail.

Les 2 –  Capto meeting en daarna gebruiken we de capto sensor een aantal keer in live modus voor directe feedback en training. U krijgt nog een aantal oefeningen.

Les 3 – Meetieen wedstrijdje tegen de pro.ng met de capto en eventueel laatste verbeteringen, green reading, mentale training en

Kosten  zijn:

1 persoon           180,-

2 personen         90,- p.p.

3 personen         70,- p.p.

capto scherm

 

Neem contact op met: Hans von Burg Golfprofessional Capelle Golf

T- 06 53299892  E- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.vonburggolf.nl

 

Dagje golfen met Hans op de Dutch!

Wil je een keer op de Dutch spelen? Ik kan voor 2 personen een geweldige golfdag op de Dutch organiseren.

In de ochtend slaan we in met een warming up op de puttingreen, chipping green en drivingrange. Ik maak video opname van de verschillende onderdelen om aan het einde van de dag te analyseren. De baan in met een uitleg van caddy op iedere hole. Na het golfen nog even naar de range voor eventuele verbeter punten. Beleef een geweldige dag op een geweldige baan. U krijgt aan het einde van de dag een op maat voor u gemaakt oefenprogramma mee om uw golfspel nog verder te verbeteren.

Kosten zijn voor 2 personen € 600,- exclusief btw. Dit is inclufief: 18 holes baanles, aanwijzingen caddy, greenfee, en inslaan en oefenprogramma.

Stuur een e mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we gaan een datum inplannen. !

Flightscope

Flightscope

Video V1 Systeem

Video V1 Systeem

 

NGF 9 stappenplan

Ga direct naar het 9 stappenplan9-stappenplan-naar-handicap-36-stap-3

De Plane Swing

Ga direct naar de Plane Swing